Bekijk nu ons sale page met prachtige merken met mooie kortingen!

Home » Blog » Metropolitan luxury: creëer de Eric Kuster stijl bij jouw thuis.

Metropolitan luxury: creëer de Eric Kuster stijl bij jouw thuis.

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 09:00

Bron foto: website Eric Kuster

In menig interieur is hij al niet meer weg te denken, de stijl van interieur designer Eric Kuster. Met een mix van hotel chique en luxe stoffen, maakt hij elk doorsnee interieur gelijk een stuk luxueuzer. Wij bij Vivet Luxry zijn ook groot fan van de zogenoemde Metropolitan Luxury stijl en veel van onze accessoires en meubels sluiten hier dan ook goed bij aan. In deze blog nemen wij jou mee in wat tips om jouw huis helemaal hotel chique te maken en met welke van onze items je het beste resultaat behaalt.

 

  1. Niet alleen het oog wilt wat

 

Naast dat jouw interieur er zo luxe en chique wilt laten uitzien, willen jouw andere zintuigen ook iets. Denk daarom naast grote opvallende schelpenvazen ook aan geurstokjes en geurkaarsen. Met elegante geuren geef je namelijk een luxe sfeer en extra dimensie aan jouw interieur. Onze Apsley & Company collectie is hier perfect voor, modieus én heerlijk van geur. Nog een voordeel? Is de diffuser op, dan kun je gewoon de navulling kopen! Daarnaast kan je wanneer de kaars op is, hem gebruiken als waxinelichthouder of vaasje. Metropolitan Luxury gegarandeerd.

 

Gehele collectie Apsley & Company vind je hier: https://www.vivetluxry.nl/merken/apsley-company

 

  1. Van huis naar hotel

 

 

Verlang je soms weleens naar het gevoel dat je had toen je die ene vakantie in dat super de luxe hotel overnachtten? Dit gevoel zou je natuurlijk graag mee naar huis nemen. Eric Kuster herkent die maar al te goed en door voornamelijk voor rijke materialen en luxe details te kiezen, kun je deze sferen goed nabootsen. Denk daarbij aan kleuren als Midnight Blue, Smaragd Groen, maar ook aan materialen als marmer, hout en fluweel. Zo kun je de Metropolitan luxury hotel sfeer gegarandeerd naar jouw woonkamer verplaatsen. Perfecte eyecatchers hiervoor zijn onze schelpenvazen (verkrijgbaar vanag €67,00 of een opvallende massieve spiegel)

 

Schelpenvaas wit- https://www.vivetluxry.nl/product/1749167/schelpenvaas-klein-wit

Spiegel rond multi goud- https://www.vivetluxry.nl/product/1898520/spiegel-goud

 

  1. Eigen details

 

Als Eric ergens van houdt dan zijn het wel kleine persoonlijke details toevoegen aan een ruimte. Denk aan sierkussens, plaids of waxinelichthouders die jouw interieur pas echt Metropolitan Luxury laten uitstralen. Hier hebben wij bij Vivet Luxury gelukkig heel veel van in het assortiment. Wat dacht je van plaid Yorick of de fluwelen Croco sierkussens? Deze maken gegarandeerd jouw luxe woonkamer af!

 

Plaid Yorick zwart - https://www.vivetluxry.nl/product/2130956/plaid-yorick-zwart

Sierkussen Croco- https://www.vivetluxry.nl/product/2263639/kussen-fluweel-bruin-croco

 

Hopelijk hebben wij jou met deze tips al wat meer geholpen naar een door Eric Kuster geïnspireerde Metropolitan Luxry inrichting, maar voor meer tips of advies kun je ons altijd even een mail sturen via: info@vivetluxry.nl


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.