Home » Blog » Onze nieuwe producten: perfecte kerstcadeaus

Onze nieuwe producten: perfecte kerstcadeaus

Gepubliceerd op 5 december 2020 om 10:00

Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze Instagram pagina, maar wij hebben weer ontzettend leuke producten toegevoegd aan de webshop. Naast dat ze erg leuk zijn en een toevoeging voor elk interieur, zitten er ook een aantal perfecte kerstcadeaus tussen. Hieronder lopen wij alle producten met jullie door en hopen je wat meer inspiratie op het gebied voor kerstcadeaus te kunnen geven. Gegarandeerd een hit bij elke interieur liefhebber!

 

1. Giftset met 5 kleine geurkaarsjes - Apsley & Company

Ontzettend leuk als kerstcadeau voor jezelf, maar natuurlijk ook voor een ander. In dit mooie luxe doosje presenteert Apsley & Company 5 samples van hun unieke geuren. Elk sample zit in een klein blikje en dus eigenlijk zijn het allemaal mini-geurkaarsen! Dit zorg er ook voor dat je ze veilig maar toch sfeervol kunt branden. Een leuke manier om de collectie van Apsley & Company te leren kennen en uit te proberen.

 

2. Kristal op statief

Edelstenen en kristallen staan bekend om hun positieve energie en werking. Dit bergkristal op statief is dus naast een prachtig accessoire ook een oase van rust en positiviteit. Een mooi en bijzonder kerstcadeau voor iemand die deze eigenschappen wel kan gebruiken. Je shopt ze in 3 verschillende maten/gewichten.

 

3. Sheephoorn

Deze decoratie schapen hoorns zijn een echte bestsellers en zelfs nog mooier in het echt! Je kunt ze mooi op een stapeltjes koffietafelboeken neerleggen, of in de hal op een luxe side table. Door het fijne prijsje zijn de hoorns een ideaal kerstcadeau om iemand mee te verassen. Toch liever iets om neer te zetten? Ga dan voor de gepolijste hoorn op standaard, die vind je hier.

 

4. Room mist verschillende geuren - Apsley & Company 

Nog zo'n geweldig nieuw item en perfect kerstcadeau van een van onze favoriete merken Apsley & Company: de room mist sprays. Deze luxe room mist werkt als een waar deken van geurende mist. Ze laten moeiteloos en perfect een snelle uitbarsting van geur toe in elke ruimte. Ideaal voor ruimtes waar het gebruik van een kaars of diffuser niet mogelijk of praktisch is. Ze zijn er in 3 verschillende luxe geuren: Santorini. Vesuvius en Halfeti. 

 

5. Decoratiekoraal - J-line 

Een echte blikvanger op de bijzettafel of salontafel: dit stuk decoratie koraal. De kleur wit maakt het stuk ideaal om in elk interieur in te blenden. Op aanvraag is het stuk koraal eventueel ook nog in een gouden kleur te verkrijgen. 

 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe producten die wij hebben toegevoegd als wij zelf en dat je wellicht een leuk uniek kerstcadeau hebt gevonden voor iemand die jij lief hebt. Ben je toch opzoek naar iets specifieks of iets dat je niet direct kunt vinden? Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je maar al te graag verder. Vivet Luxry wenst je alvast fijne feestdagen toe!
 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.