Bekijk nu ons sale page met prachtige merken met mooie kortingen!

Home » Blog » Wij hebben een nieuw merk toegevoegd: Brons sierkussens.

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd: Brons sierkussens.

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 09:30

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op onze Instagram de afgelopen dagen. Wij hebben een enorm leuk merk toegevoegd aan onze collectie, namelijk de prachtige sierkussens van Brons. Een echt familiebedrijf waar de leer van meubelstoffering centraal staat aan de fijne en naadloze afwerking. Alles wordt dan ook met de hand gemaakt. Geweldig toch om zo'n uniek handgemaakt sierkussen in huis te hebben?! Elke maand nemen wij je vanaf nu mee om een dieper kijkje te nemen bij een van onze merken, met deze week dus Brons sierkussens.

Over Brons sierkussens

Het is de oprichtsters van Brons met de paplepel ingegoten, de kunst van het meubelstofferen. Nadat de moeders van Chelsea en Gonneke hen de fijne kneepjes van het vak hadden geleerd, was Brons geboren. De naam wijst naar de familienaam waar zij ontzettend trots op zijn. Alle sierkussens worden met de hand gemaakt in hun eigen studio met de nodige liefde en aandacht. Er wordt ook enkel gewerkt met de beste materialen om zo ook de beste kwaliteit van de sierkussens te waarborgen. Wij zijn persoonlijk enorm fan en delen dan ook graag verder in deze blog onze favoriete sierkussens van Brons.

Het assortiment

Wij hebben verschillende sierkussens van Brons sierkussens toegevoegd aan onze webshop, die goed aansluiten bij de rest van ons assortiment. De stijlen passen dus erg goed bij hotel chique en Metropolitan interieur. Hieronder hebben wij onze persoonlijke favorieten op een rijtje gezet.  

 

Sierkussens set goud | Brons

Met een basis van champagne kleurig fluweel en een unieke handgemaakte band met print, maakt dit setjes sierkussens elke woonkamer gelijk een stuk luxer. Te koop per set maar wil je er liever maar eentje, stuur dan gerust een berichtje.

 

Sierkussen Croco-print donkerbruin | Brons 

Super mooi langwerpig model sierkussen van Croco print fluweel in de kleur donkerbruin. Straal echte luxe uit en daarnaast ontzettend fijn gevuld. Heerlijk om tegen aan te zitten dus, wanneer je deze ook functioneel zou willen gaan gebruiken. 

 

Sierkussen print zwart/goud | Brons

Een iets gewaagder sierkussen maar daarom niet minder mooi. Dit vierkante sierkussen met zwart gouden print is een echte eyecatcher en zal in menig hotel chique interieur zeker opvallen. Combineer met de wat simpelere sierkussens om de sterkte van de print ietwat af te zwakken als je dit te druk vindt. 

Natuurlijk hebben wij nog veel meer pareltjes in de webshop toegevoegd van Brons, variërend in prijs en aantal. Je kunt ze vinden onder merken bij 'Brons' of door in de zoekbalk simpelweg Brons of Sierkussens in te typen. Zit er toch niet het sierkussen van jouw dromen bij en weet je wel hoe je deze graag zou willen? Stuur ons dan even een berichtje en dan kijken wij samen met Brons wat er mogelijk is om jouw het sierkussen van je dromen te bezorgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.