Bekijk nu ons sale page met prachtige merken met mooie kortingen!

Home » Blog » Gastblogger @miemshome: Wij hebben ons eigen droomhuis mogen bouwen

Gastblogger @miemshome: Wij hebben ons eigen droomhuis mogen bouwen

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 10:00

 

Kennis maken met interieurontwerp 

Ik was nooit zo bezig met interieur. Sterker nog, onze allereerste bankstel was een "gratis afhalen" bankstel en die was jarenlang goed genoeg. Ja, pinterest was toen wel al mijn grote vriend en ik pinde er op los, maar onze vorige woningen voelden altijd als 'tijdelijk' want ons droomhuis hadden we nog niet gevonden. Het leek me daarom zonde om het helemaal mooi in te richten als we ieder moment ons droomhuis zouden kunnen vinden. Al deze jaren heb ik dus wel voldoende interieur inspiratie kunnen opdoen, zodat ik wist hoe ons toekomstige droomhuis er vanbinnen uit moest komen te zien. 

 

Het bouwen van ons droomhuis 

Uiteindelijk, na een aantal jaar zoeken, hebben we een kavel gevonden toen we al zo'n 9 jaar in tijdelijke huurwoningen hadden gewoond. We besloten zelf ons droomhuis te ontwerpen en te gaan bouwen. Het zelf mogen bouwen van ons droomhuis was echt te gek, want we konden het helemaal naar onze smaak indelen en inrichten. Het was eigenlijk een leeg canvas dat wij naar smaak konden vormgeven. Natuurlijk ging dit niet zonder slag of stoot, maar het eindresultaat waar wij nu in wonen is het meer dan waard geweest.

 

Het allerleukste aan het proces was voor mij wel echt het inrichten ervan. Ik wist door de jaren heen al precies wat ik wilde, zoals bijvoorbeeld een  grote statement kast wilde met veel verschillende vakken die ik dan kon gaan vullen met mooie decoratie. Ik ben stapelverliefd op het eindresultaat! Elke kamer in het huis voelt echt als ons thuis en is nu helemaal in onze smaak. wel word ik nog steeds helemaal blij van om van tijd tot tijd de accessoires te veranderen of te verplaatsen. Van de salontafel naar de kast, van de kast naar de hal en ga zo maar door. Het is dus nooit lang hetzelfde en dat is ook wel wat ons huis en interieur zo uniek maakt.

Het laatste project

Er staat nog 1 groot project op de planning en dat is de master bedroom. Een nieuw hoofdbord, nachtkastjes, een fauteuil of chaise longue en een bijzettafeltje. Ik heb een hoop ideeën en kan niet wachten om ermee aan de slag te kunnen gaan. Vooral voor het stylen van de nachtkastjes en de bijzettafel moet ik me inhouden niet nu al te gaan shoppen!

 

Wil je meer zien over dit droomhuis en interieur project? Neem dan een kijkje op Instagram via @miemshome


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.