Bekijk nu ons sale page met prachtige merken met mooie kortingen!

Home » Blog » Thuis bij gastblogger @byfrederiqueinterior met Halfeti van Apsley and Company

Thuis bij gastblogger @byfrederiqueinterior met Halfeti van Apsley and Company

Gepubliceerd op 13 februari 2021 om 10:00

Nu we zoveel thuis zijn, is je huis ineens belangrijker dan ooit. Klusjes die al jaren geklaard moesten worden maken we nu af, die oude bank wordt eindelijk vervangen of gerepareerd, de schuur wordt opgeruimd en de thuiswerkplekken worden steeds meer een feit. Zo ook hier in huis. Mijn man werkt al vanaf maart 2020 vanuit huis en wij hebben dan ook al heel veel in huis gedaan. Er is geschilderd en we hebben nieuwe meubels gekocht. Omdat onze vakantie geannuleerd werd besloten wij namelijk ons vakantiegeld dan maar in het huis te stoppen. We hebben zo van ons huis afgelopen jaar een écht thuis weten te maken.

Belangrijk hierbij vind ik persoonlijk dat het er gezellig is, dat het er warm is en dat het een gevoel van veiligheid geeft. Ik creëerde dat materialistisch onder andere door warme kleuren te gebruiken met rijke stoffen en natuurlijke materialen. Maar geur is ook een onderdeel wat heel belangrijk is in ons huis. Ik ben een grote fan van fijne geuren in huis en ben dan ook van mening dat deze het steentje kunnen bijdragen van je huis en echt thuis te maken, een subtiele geur in huis geeft namelijk nét dat beetje extra sfeer.

 

Maar welke geur en welk product dan? Dit ligt natuurlijk aan je eigen voorkeur. Zo kun je gebruik maken van een diffuser, een kamerspray, geurstokjes, of een geurkaars. You name it… Ik heb alles ondertussen zelf al eens getest of gebruikt. Geur is voor mij enorm belangrijk. Ik denk bijvoorbeeld vaak terug aan de fijne herinneringen van de geuren van een lokale markt op een vakantie in Azië, of de heerlijke kruiden uit de Provence als je langs een rijk begroeid veld staat. Herinneringen doen opnieuw beleven en geur hoort daar ook zeker bij. Eigenlijk doet geur bij iedereen wel iets en maakt het bij iedereen wel een bepaalde herinnering los. Het is dan natuurlijk ook niet gek dat het een zintuig is dat wij graag prikkelen. 

 

Zo werkt dat in huis ook: een fijne geur in huis geeft extra dimensie aan je beleving thuis. Het geeft mij een gevoel van luxe en ontspanning, een fijne geur in huis voelt als thuiskomen. Vivet Luxry biedt je een scala fijne luxe merken aan,  die je huis heerlijk laten ruiken. Ik koos voor een geurkaars en roommist; de Halfeti van Apsley & Company. En ik zou willen dat je die geur nú as we speak zelf kon ruiken: het ruikt als in een luxe exclusieve boetiek winkel, het geeft mij een warm en rijk gevoel. Het nodigt uit om binnen te komen en op je gemak te zijn. Precíes de geur die van een huis een thuis maakt…. Welkom thuis! 

Meer over het interieur van Frederique vindt je op haar Instagram: @byfrederiqueinterior

 

Benieuwd geworden naar Halfeti deurproducten van Apsley and Company. De roommist, geurkaars en diffuser shop je direct door op de naam te klikken. Kun je niet kiezen? Probeer dan eens de giftset met 5 kleine kaarsjes en maak kennis met de luxe geuren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.