Home » Blog » Vivet Luxry 1 jaar: een week vol korting!

Vivet Luxry 1 jaar: een week vol korting!

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 21:08

Vivet Luxry bestaat 1 jaar! 

 

Het is wel reden voor een klein feestje, want wij bestaan namelijk 1 jaar! Alweer een jaar geleden besloten wij onze passie voor woonaccessoires en interieur te volgen en Vivet Luxry op te zetten, midden in de corona tijd. We hebben in deze tijd al ontzettend veel leuke items mogen versturen naar alle plaatsen in het land en we zijn heel erg blij en trots op de trouwe klanten die wij hebben mogen leren kennen.  Met Vivet Luxry brengen wij  graag een luxe en sfeervolle stijl bij een ieder thuis. Met groot enthousiasme en zorg zijn wij daarom ook al een jaar bezig om ons assortiment vol luxe woonaccessoires uit te breiden en hiervoor volgen wij de laatste trends op de voet. En wie jarig is trakteer natuurlijk, dus hieronder delen wij maar liefst 10 aanbiedingen met jullie! Hieronder zetten wij ze op een rijtje.

Vivet Luxry aanbiedingen en kortingen

 

1. Vaas Morava (S) nu €30 in plaats van €35

Veelzijdig te gebruiken als zowel windlicht als vaas voor een prachtige bos (zijde) bloemen. In prachtig grijs rookglas en verkrijgbaar in verschillende maten. Je vindt de vaas hier

 

2.  15% korting op glasschilderijen 

De glasschilderijen zijn prachtig om een saaie wand op te leuken. Vivet verkoopt 2 verschillende soorten: de glasschilderijen en de plexiglas schilderijen. Het verschil is dat de glasschilderijen van gehard glas zijn  gemaakt en de plexiglas schilderijen van plexiglas. De plexiglas schilderijen worden op bestelling vervaardigd, hierdoor is deze levertijd iets langer. Je shopt ze hier met korting! 

 

 

3. 15% korting op Kentucky vazen goud, brons en zilver.

 

Ook de prachtige Kentucky vazen zijn nu in de sale! Super mooie hoge vazen waar je een grote opvallende plant of pluimen in kunt zetten. Ook prachtig voor een opvallend zijde boeket. Je shopt ze hier  in verschillende kleuren. 

 

4. 20% korting op wasparfum diffusers 

 

Wellicht ken je onze heerlijke wasparfums al, verkrijgbaar in verschillende geuren. Goed nieuws, want hier hebben wij ook diffusers van!  De samenstelling bevat - in tegenstelling tot de meeste merken - een grotere dosis parfum en minder alcohol. Daardoor gaan de geurstokjes veel langer mee! Nu met korting maar €20,00. Shop hier

 

5. Bergkristal op statief nu €37 in plaats van €45

 

Naast dat dit bergkristal prachtig is om te zijn, heeft hij ook veel positieve eigenschappen. De steen werkt namelijk zuiverend, vitaliserend en brengt het lichaam in balans. Je shopt hem nu voor maar €37  via deze link. 

 

6. 10% korting op alle Outdoor

Nu de zomer er weer aan komt, mag de tuin wel weer opgeleukt worden met luxe en modieuze accessoires. Je shopt nu alle outdoor artikelen met 10% korting en je vindt ze hier.

 

7.  Hoorn op statief €20 ipv €32

Prachtig op een side table of een mooi kastje: de hoorn op statief. Het is een gepolijste bufel hoorn op standaard, een prachtig item wat een echte eye-catcher is! Nu voor maar €20 ipv €32. Je shopt hem hier

 

8. 10% korting op wasparfum

Een van onze eigen favorieten: het wasparfum. Wasparfum is de nieuwste wassensatie rechtstreeks uit Italië. Alle 12 exclusieve geuren hebben een sterk eigen karakter. Ontdek ze nu met 10% korting, via deze pagina. 

 

9. 20% korting op kleine vlinderstolpen

Prachtig op je salontafel of om een ander hoekje op te leuken: de kleine vlinderstolp. Omdat het een natuur product is, kan de stolp afwijken van de foto bij het product. Dit maakt het nog unieker! Je shopt hem hier

 

10. 10% op scent with love kaarsen

Net nieuw in het assortiment dus sla je slag nu ze in de korting zijn! Prachtige geurkaarsen met edelsteen brokje erin die je na het opbranden los kunt gebruiken. Ook hele fijne diffusers die weken blijven ruiken. Je vindt ze hier.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.