Home » Blog » Ontmoet onze merken: Scent with Love

Ontmoet onze merken: Scent with Love

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 10:00

Het is alweer de hoogste tijd om een van onze merken aan jullie voor te stellen. Vandaag is dat een merk dat wij pas recent aan de webshop hebben toegevoegd, maar ontzettend gaaf vinden. Het is het merk Scent with Love. Zij verkopen prachtige handgemaakt kaarsen met edelstenen en bijpassende geurstokjes sets. Wil je meer weten of dit geweldige merk? Lees dan snel verder.

 

Over Scent with Love

 

De gezichten achter Scent with Love zijn Kelly & Maxime: twee ondernemende vrouwen met een voorliefde voor unieke handgemaakte producten. Scent with love is in hun ogen (en daar zijn wij het absoluut mee eens!) het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Door de verscheidenheid in producten maar ook in bijvoorbeeld geuren en kleuren van de producten, zit er ook echt voor iedereen wel een geschikt presentje tussen. De gehele collectie is met heel veel liefde samengesteld om een uniek en toegankelijk product aan te bieden, Of dit nu is aan jou of aan iemand die jij een van de items cadeau doet. 

 

Scent with Love assortiment 

 

Scent with Love heeft verschillende collecties met producten, waarvan wij het grootste gedeelte aanbieden in de webshop. De Crystal Collection bestaat uit geurkaarsen die voorzien zijn vak brokjes echte edelsteen. Naast dat dit er prachtig uitziet, heeft elke steen ook zijn eigen unieke werking in verschillende thema's. Dit zijn onder andere: ontspanning, verbinding en nieuwe energie. 

 

Daarnaast hebben zij (en wij ook in de webshop) ook een Zodiac Collection. Deze collectie bestaat uit allemaal persoonlijke kaarsen, omdat deze allemaal afgesteld zijn op de sterrenbeelden. De kaarsen zijn voorzien van een etiket met hierop het sterrenbeeld en in de kaars wederom een prachtig brokje edelsteen welke past bij de kenmerken van het sterrenbeeld. Zo hoort bij sterrenbeeld maagd een rozenkwarts, bij stier een Seleniet en bij schorpioen een toermalijn. 

 

Naast de prachtige edelsteen geurkaarsen, zitten er ook luxe diffusers in het assortiment van Scent with Love. Wat deze zo uniek maakt is dat naast het feit dat ze handgemaakt zijn en ze ontzettend lang lekker blijven ruiken ze ook nog eens brokjes edelstenen bevatten. Met het neerzetten van een van de geurstokjes sets van Scent with Love verspreidt je dus direct de positieve eigenschappen van de edelstenen door de ruimte. 

 

Scent with Love bestsellers

 

1. Diffuser Amethist 

Slechte vibes bestaan niet wanneer je in de omgeving van deze Amethist infused diffuser bent. Amethist kristallen hebben een beschermende en zuiverende werking. Deze diffuser staat voor jouw persoonlijke groei, of voor de groei van iemand die jij deze diffuser gunt.

 

2. Sterrenbeeld edelsteen geurkaars- Tweelingen

Trek geluk, voorspoed en liefde aan met ons Goudtopaas kristal. Goudtopaas is bij uitstek een kristal die je helpt je goed in je vel te voelen en je dromen te verwezenlijken. Het stimuleert persoonlijke kracht en ontwikkeling.

 

3. Golden Triangle kaars 

Geniet van de optimale positieve energie, harmonie en liefde wanneer je deze geurkaars met de ‘gouden driehoek’ brandt. De gouden driehoek bestaat uit Rozenkwarts, Amethist en Bergkristal. Gun jezelf of iemand anders een boost van nieuwe energie, liefde en kracht met deze geurkaars.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.