Home » Blog » Salontafel styling met Vivet Luxry

Salontafel styling met Vivet Luxry

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 10:00

Je salontafel is toch vaak wel de eyecatcher van de woontafel. Je kunt kiezen voor een wat simpelere salontafel en deze vervolgens opleuken met allemaal mooie accessoires, maar je kunt ook gaan voor een opvallende salontafel waar je de aandacht niet van wilt afleiden. Dan kun je gaan voor wat simpelere of slechts enkele accessoires. Hier bij Vivet Luxry weten wij alles van het stylen van salontafels en hebben wij voor elke soort wel de juiste accessoires. Hieronder delen wij onze favoriete tips, lees je mee?

 

1. De Salontafel 

Om te beginnen met stylen heb je natuurlijk een salontafel nodig, anders kom je niet zo ver. Wij zijn zelf erg fan van meerdere tafels met hoogteverschillen. Zo hebben wij in de shop een prachtig exemplaar van het merk Light & Living, bestaand uit een set van 2 tafels. Het onderstel hiervan is gemaakt van staal en het blad is van glas. Het blad heeft een prachtig marmer printje in bijzonder kleurenpallet. De shopt de tafelset hier

 

2. Koffietafel designer boek

Natuurlijk mogen de designerboeken niet ontbreken in het rijtje met salontafel styling tips. Naast dat ze er prachtig uitzien, zijn ze ook een mooie toevoeging in jouw interieur. Plaats er bijvoorbeeld nog een diffuser op of leg hem open op een mooie houder. Zowel de designer boeken als mooie houder kun je bij ons in de shop vinden. Onze favoriet: Dior Catwalk Book. Het boek shop je hier. Wil je graag ook een houder erbij om jouw boek open op jouw salontafel te presenteren? Die kun je hier vinden. 

 

3. Diffuser 

Zoals hierboven al genoemd, is ook een mooie diffuser onmisbaar op jouw salontafel. Het ziet er mooi en luxe uit, maar daarnaast laat het je gehele woonkamer ook heerlijk ruiken. Een win-win dus! Wij hebben een aantal prachtige diffusers in de collectie die de show zullen stelen op elke salontafel. Onze favoriet: de collectie van Apsley & Company. Hierbij heb je de keuze tussen meerdere luxe en langaanhoudende geuren. Je shopt de diffusers hier.

 

4. Onderzetters

Wanneer je een pareltje van een salontafel hebt weten te scoren, wil je natuurlijk deze zo lang mogelijk mooi houden. Onderzetters zijn hier goed voor te gebruiken. Ze beschermen je tafel en met een beetje geluk staan ze ook nog eens mooi op je salontafel. Hierbij kunnen wij je helpen, wij hebben namelijk een prachtig merk in de webshop. Cartello maakt prachtige onderzetters van leer die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens onderdeel van je styling kan vormen. Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, en nog leuker: een aantal vind je nu in de slag! Klik hier om te shoppen. 

 

5. Stolpen

Wat ook een mooie toevoeging is in de styling van jouw salontafel, is een mooie glazen stolp. Ook deze hebben wij in het assortiment. In de webshop vind je namelijke verschillende vlinderstolpen. Prachtige glazen stolpen met vlinders in alle kleuren. Hiermee weet je zeker dat iedereen naar jouw salontafel omkijkt die op bezoek komt. Je shopt ze in verschillende maten en met verschillende gekleurde vlinders hier.

 

Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren met bovenstaande tips en kun je deze meenemen in de styling van jouw eigen salontafel. Wat is jouw eigen gouden salontafel styling tip?


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.