Home » Contact » Bestellen ophalen & verzenden

Bestellen, Afhalen, verzending, levertijden en retourneren Bestellen

Indien u een bestelling wilt plaatsen, kunt u dit doen door een email te sturen of via de webshop. E-mailen kan naar info@vivetluxry.nl 

 

Afhalen

U kunt er ook voor kiezen om u bestelling bij ons af te halen. Indien u dit aangeeft bij het plaatsen van u bestelling, nemen wij contact met u op wanneer u de bestelling kan afhalen. 

Afhaallocatie is:

Marcelis Keldermanshof 10

4125TN Hoef en Haag

 

(let op, het betreft een hofje wat grenst aan de Marcelis keldermansstraat)

 

Verzending

De verzendkosten zijn vanaf 5,99 binnen Nederland. Vivet Luxry verstuurd met PostNL. Als klant heeft u de keuze om te kiezen voor normale verzending of verzekerd verzenden. Indien u kiest voor normale verzending, is het risico voor koper. Het verzenden van grote pakketten en buiten Nederland gelden er andere tarieven. Vivet Luxry probeert dit zoveel mogelijk aan te geven voor het afronden van uw bestelling. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Levertijden 

Indien de producten op voorraad zijn bij ons en/of onze leveranciers bedraagt de levertijd 2-5 dagen. Wij proberen u hierover zo goed mogelijk te informeren. Zodra uw bestelling is verzonden, krijgt u hier per mail een bevestiging van met de track en trace code. 

 

Voor kwetsbare en grote producten geldt, dat Vivet Luxry met u contact opneemt over de levering. De levering van deze producten voeren wij zoveel mogelijk zelf uit. Let daarom op dat u het juiste telefoonnummer en e-mailadres opgeeft bij u bestelling. 

 

Kan ik een geleverd artikel ook retourneren? 

Retourneren is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst. Vooraf dient u eerst uw retourmelding aan ons door te geven, per e-mail naar info@vivetluxry.nlU krijgt dan een bevestiging van uw retourmelding.
Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt, ongemonteerd en onbeschadigd is en het artikel nog in de originele verpakking zit. Uitgezonderd de voor u speciaal bestelde artikelen, afgeprijsde artikelen, maatwerk meubels,  AluArt en glasschilderijen, opgemaakte potten en vazen, deze kunnen niet retour. Hierop is geen uitzondering mogelijk. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. U dient het artikel goed verpakt terug te sturen vanwege de kwetsbaarheid van onze producten.