Home » Contact » Over ons

Over onsWelkom op de webshop van Vivet Luxry!

 

Leuk dat je ons hebt gevonden en een kijkje komt nemen tussen al onze luxe woonaccessoires. Vivet Luxry brengt graag een luxe en sfeervolle stijl bij een ieder thuis. Met groot enthousiasme en zorg zijn wij telkens bezig om ons assortiment vol luxe woonaccessoires uit te breiden en hiervoor volgen wij de laatste trends op de voet. Op dit moment specialiseert Vivet Luxry zich vooral op het gebied van luxe woonaccessoires, exclusieve schelpenvazen, kleinmeubelen, zijdebloemen en nog veel meer om een luxe stijl in huis te halen. Vooral de collectie luxe meubelen en woonaccessoires zal in de komende tijd worden uitgebreid.

 

Wij van Vivet Luxry richten ons voornamelijk op de hotel chique woonstijl. Heb je iets meer hulp nog en zou je graag wat Interieuradvies willen? Wij stylen ook woningen, bedrijven, winkels etc. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen U graag verder om van u huis een echt luxe thuis te maken.

 

Kijk gerust rond op de website, waar wij hopen U te inspireren met alles rondom luxe woonaccessoires. Indien U er zelf niet uitkomt, neem dan contact met ons op en dan gaan wij samen opzoek naar de stijl die het beste aansluit bij uw wensen.  Staat er een item op de website, maar u zoekt een andere kleur, variant of iets dergelijks? Neem ook dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en uw droominterieur waarmaken. 

 

Veel shop- en woonplezier bij Vivet Luxry!